De Nine star ki  als sleutel tot je persoonlijkheid

Jouw Nine Star Ki Horoscoop koppelt je geboortedatum aan een getal en een element (water, hout, vuur, aarde of metaal). Dit getal en zijn bijhorende element zijn een codificatie van onze diepste natuur: ze laten je unieke tijds-DNA zien met je talenten, je gevoelswereld en een arsenaal aan potentiële mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Ontdek deze oude vorm van astrologie en leer zo meer over jezelf en je dierbaren.

Ben jij in je element? Wanneer ben jij in de flow?
Inzicht in je getal en je element maakt je bewust van je patronen en drijfveren. Bovendien werpt deze astrologie een nieuw licht op relaties. Relaties verhouden zich namelijk tot elkaar precies zoals de elementen dat doen: water voedt hout, hout voedt op zijn beurt vuur, enz.

Best handig als je wilt weten wat nu precies jouw eigen behoeften zijn en die van je partner, je kinderen en je andere dierbaren. Het helpt je om zonder oordeel te begrijpen waarom iemand op een bepaalde manier denkt, handelt en reageert.

Maar hier stopt het niet: via jouw Nine Star Ki Horoscoop krijg je ook meer inzicht in je constitutie en gezondheid, want met elk element is een orgaan verbonden met bijhorende meridianen die de levensenergie transporteren.